Prihláste sa k svojmu účtu, pokiaľ ho máte. Alebo kliknite tu pokiaľ ho ešte nemáte a prajete si ho vytvoriť - je to jednoduché a získate mnoho výhod.

Invertorová zváračka nová 260 AMP Powermat Firemná inzercia

pred týždňom Elektrické stroje a ich časti Trebišov   2.2K zobrazení

0.0 hviezd

Lokalita: Trebišov
Cena: 62 €

Predám zváračku novu nepouzitú zvára rutilové elektrody tu sú o nej informácie :
Obsah balenia :

  • zváračka
  • uzemňovací kábel (160 cm)
  • zvárací kábel (160 cm)
  • zváracia maska
  • kladivo s kefou
  • originálne balenie

POPIS
Model PM-MMA-260SN je invertorová zváračka, ktorého konštrukcia je založená na účinných tranzistoroch IGBT. Je vybavená LCD displejom označujúcim aktuálny zvárací prúd nastavený pomocou gombíka s plynulým nastavením.

Zváračka je vybavená elektronickými obvodmi chladenia ventilátora a ďalšími komponentmi - funkciou „Turbo FAN“, ako aj teplotným senzorom, ktorý chráni prístroj pred prehriatím.

Výkon a možnosti
Vysoký výkon a efektívne chladenie
Použitím veľkého ventilátora v malom zváracom telese sa zvýšil prietok vzduchu, čo znížilo teplotu tranzistorov. Účinnosť zariadenia je až 60%.

Vstavané automatické funkcie na uľahčenie práce
HOT START, ktorý sa bežne nazýva hot start, umožňuje dočasné zvýšenie zváracieho prúdu nad hodnotu nastavenú zváračom. HOT ŠTART funguje, keď oblúk zasiahne a jeho cieľom je zabrániť prilepeniu elektródy k materiálu. Je to veľká pomoc pri osvetľovaní elektródy.
ANTI STICK preruší / minimalizuje zváracie napätie a prúd v prípade skratu elektródy s obrobkom. ANTI STICK umožňuje zváračovi ľahšie odpojiť elektródu.
ARC FORCE stabilizuje oblúk bez ohľadu na jeho dĺžku. Znížením hodnoty funkcie dáva mäkký oblúk a menšiu hĺbku prieniku, zatiaľ čo zvýšením hodnoty funkcie spôsobuje hlbšie prenikanie a možnosť krátkeho oblúkového zvárania. Pri najvyššej hodnote funkcie ARC FORCE je možné elektródu „vtlačiť do kalu roztaveného kovu a vypáliť materiálom. Tento model má automatické nastavenie ARC FORCE.
Univerzálny a kompaktný dizajn
Prístroj zvára prúdom 20 až 260A , umožňuje zváranie elektródou s priemerom od 1,6 mm do 4 mm.

Tranzistor IGBT kombinuje výhody dvoch typov tranzistorov, ľahkú kontrolu tranzistorov s efektom poľa a vysoké napätie pri poruche, ako aj rýchlosť prepínania bipolárnych tranzistorov. Zváranie pomocou elektródy s priemerom 1,6 mm je už možné pomocou poistky s pomalým prúdom triedy 16A. Prevádzka pri maximálnom prúde 260A vyžaduje ochranu najmenej 20A.

Hmotnosť zvárača je iba 2,55 kg , čo ho robí veľmi užitočným.

Zváračka má štandardné medené zváracie pripojenia EURO . Použitím normy EURO si môžete ľahko zvoliť ďalšie náhradné zváracie káble.

Ďalšie detaily

Stav tovaru Nový
Dostupné množstvo (ks) 2
Spôsob doručenia:
Kurier
Spôsob platby:
Dobierka
Osobne pri prevzatí
Platba prevodom
So zaslatím do zahraničia Súhlasím
Záruka vrátenia platby 12 mesiacov

Kľúčové slová inzerátu:

invertorová zváračka powermat

 
Poznámka : Pokiaľ chcete pridať hodnotenie, musíte sa prihlásiť.

Webwiki Button