Prihláste sa k svojmu účtu, pokiaľ ho máte. Alebo kliknite tu pokiaľ ho ešte nemáte a prajete si ho vytvoriť - je to jednoduché a získate mnoho výhod.

Elektroinštalácie a elektrické podlahové kúrenie Firemná inzercia

pred týždňom Ponuka služieb Senec   1.6K zobrazení

0.0 hviezd

Lokalita: Senec

Našim zákazníkom dodávame kompletnú službu v oblastiach elektroinštalácie a elektrické podlahové kúrenie.

Spoločnosť Tribeta s.r.o. Vám prináša profesionálny prístup a moderné riešenia. Pre Váš elektro-komfort a pohodlie v dome či byte spravíme maximum. Ovládanie môže byť manuálne, dotykové, inteligentné alebo vzdialené. Svetlá klasické alebo LED, biele alebo farebné. Kúrenie teplovzdušné alebo podlahové. Je len na Vás, pre ktorý druh sa rozhodnete. V závislosti na náročnosti zákazky zabezpečíme projekt, materiál, zhotovenie diela, tiež servis alebo údržbu. Prinesieme na stavbu, spravíme čo treba a neporiadok po sebe upraceme.

Spoločnosť Tribeta s.r.o. pôsobí v okolí mesta Senec. Vznikla v roku 2016 ako pokračovateľ živnosti z roku 1996. Bol to prirodzený vývoj. Sme mladá spoločnosť s bohatými skúsenosťami. Neustále sa vzdelávame a školíme. Vďaka týmto aktivitám úspešne montujeme do nových domov inteligentné riešenia elektroinštalácie. Vlastníme oprávnenie na montáž, rekonštrukciu a údržbu elektroinštalácií, osvedčenie na vykonávanie protipožiarnych zabezpečení prestupov káblových trás, plastových potrubí, dilatačných špár a protipožiarnych náterov káblových trás.

V oblasti bazénov je našou hlavnou činnosťou bazénová technológia a fóliovanie bazénov. Podľa Vašich predstáv navrhneme kompletnú technológiu. Bazén môže byť vybavený aj protiprúdom, tepelným čerpadlom, soľničkou atď. Možností je veľmi veľa. Tak je to aj s tvarom betónového bazéna a jeho farebným vyhotovením. Používame len kvalitné bazénové fólie overené časom. V rámci servisu a údržby robíme výmenu filtračného média, štartovanie bazénov na jar a zazimovanie po letnej sezóne.

Našim zákazníkom sa veľmi páčia konzultácie cez telefón. Niekedy jednoduchá rada odstráni zdanlivo "veľký problém".

Už viac ako 10 rokov robíme pre Vás vŕtanie betónu, železobetónu na rôzne komíny alebo digestor atď. Ak je potrebné zhotovíme protipožiarny prestup. Z hľadiska bezpečnosti a ochrany zdravia veľmi dôležitá vec. Vám, našim zákazníkom vždy odporučíme miesta, ktoré by sa mali ošetriť proti vniknutiu dymu a ohňa.

Sme pripravení pomôcť aj Vám. Zavolajte, píšte, poradíme alebo si dohodneme obhliadku.


 
Poznámka : Pokiaľ chcete pridať hodnotenie, musíte sa prihlásiť.

Webwiki Button