Würth Elektronik predstavuje 2,4 GHz rádiový modul Ophelia-I pre Bluetooth Low Energy a vlastné protokoly

Würth Elektronik predstavuje 2,4 GHz rádiový modul Ophelia-I pre Bluetooth Low Energy a vlastné protokoly
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  66 zobrazení
2
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť Würth Elektronik predstavuje Ophelia-I, 2,4 GHz rádiový modul, ktorý pracuje v rozsahu 2360 až 2500 MHz a dodáva sa bez firmvéru.

Rádiová komunikácia je skvelým médiom na bezdrôtovú komunikáciu medzi zariadeniami, ako sú riadiace systémy, diaľkové ovládače a snímače. A poskytovanie vysokých frekvencií týmto aplikáciám rádiového modulu sa ukazuje ako optimálne riešenie, pretože modul poskytuje najlepší prevádzkový rozsah pre prenosné bezdrôtové aplikácie Telecommand.

Ophelia-I od spoločnosti Würth Elektronik je 2,4 GHz rádiový modul, ktorý pracuje v rozsahu 2360 až 2500 MHz a dodáva sa bez predflashovaného firmvéru. Zariadenie podporuje Bluetooth Low Energy a proprietárne protokoly. Modul je založený na SoC nRF52805 spoločnosti Nordic Semiconductor.

Ophelia-I pozostáva zo 64 MHz procesora Arm Cortex-M4 so 192 kB pamäte flash a 24 kB RAM. Poskytuje výstupný výkon v rozsahu do 4 dBm, ktorý preto zabezpečuje dosah priamej viditeľnosti (LOS) 350 m. Na druhej strane má zariadenie citlivosť Rx (E.R.P.) -85 dBm.

Rádio vyžaduje jednosmerné napájanie 3 V a spotrebúva menej ako 9,3 mA prúdu v režime Tx/Rx a 0,3 μA prúdu v režime spánku. Zariadenie je vybavené rozhraniami UART, SPI, I2C, ADC a 10 konfigurovateľnými GPIO. Ophelia-I je k dispozícii v balení s rozmermi 7 x 9 x 2 mm a má rozsah prevádzkových teplôt od -40 do +85 °C.

Vlastnosti modulu

  • Štandardy Bluetooth : Bluetooth v5.1
  • Napájacie napätie : 1,8 až 3,6 V
  • Prijímací prúd : 6,8 mA
  • Prúdové vysielanie : 9,3 mA
  • Prúd v režime spánku : 0,3 uA
  • Citlivosť : -93 dBm
  • Integrovaná anténa : Áno
  • Anténa : DPS
  • Pamäť : Flash: 92 kB, RAM: 24 kB
  • Procesor : 64 MHz Arm Cortex-M4 Processor

Rozmery modulu

Zdroj : Würth Elektronik

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button