WireNET - Komerčná trieda LAN prvkov bez kompromisov

WireNET - Komerčná trieda LAN prvkov bez kompromisov
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  243 zobrazení
1
 0
Inteligentná domácnosť

Nové sieťové riešenia WireNET od firmy Belden prinášajú na trh cenovo efektívny systém kabeláže, bez zníženia výkonu, bez ústupkov v dizajne a v ľahkosti inštalácie.

Spoločnosť Belden prichádza s komerčnou triedou produktov pre sieťové riešenia. WireNET ponúka káble, patch káble, konektory, prepojovacie panely, PDU, LAN skrinky a optické riešenia. Ak nejde o vyslovene drsné klimatické podmienky, potom WireNET je riešenie pre vás. Pre všetky LAN aplikácie od vchodu do budovy až po pracovný stôl.

Najtypickejšie prvky rodiny WireNET sú patch káble - tienené aj netienené (UTP/STP). Patch káble WireNET série Belden CAT6A, CAT6 a CAT5E ponúkajú najlepšiu kombináciu prenosového výkonu a fyzickej integrity. Sú to 4-párové modulárne káble 26 AWG UTP. Spoločnosť Belden navrhla patch kábel CAT6A na základe patentovaného dizajnu konektora, ktorý umožňuje veľmi dobrú kontrolu vnútornej zástrčky.

  • Výkonové charakteristiky C6A zaručujú prenosový výkon až do 500 MHz
  • Výkonové charakteristiky C6 zaručujú prenosový výkon až do 250 MHz
  • Výkonové charakteristiky C5E zaručujú prenosový výkon až do 100 MHz
  • Prepojovacie káble WireNET® sú k dispozícii v šiestich farbách
  • 100% testované z výroby a certifikované pre CAT6A, CAT6 a CAT5E
  • Na každom kábli je štítok pre ľahšiu identifikáciu produktu a triedenie dĺžky

Pokiaľ ide o káble, systém WireNET ponúka 3 série netienených káblov a 3 série tienených káblov, každú pre jednotlivé kategórie prenosových rýchlostí - 5E, 6 a 6A (pri tienených aj 7 a 7A).

Netienené káble WireNET

  • Sieťový kábel série 2300 prináša na trh nákladovo efektívny kabelážny systém kategórie 6A U / UTP 500 MHz. Malý priemer 7,2 mm znižuje nároky na hmotnosť a priestor, zatiaľ čo ľahko oddeliteľné páry skracujú čas inštalácie tým, že vyžadujú menej “twistov”. Systém kabeláže pomáha majiteľom budov využívať rýchlosť 10 Gb/s v aplikáciách a zariadeniach s vysokou hustotou a šírkou pásma, vrátane dátových, hlasových, sledovacích a bezdrôtových prístupových bodov.
  • Sieťový kábel série 7900 sa skladá zo 4-párových UTP káblov, ktoré vyhovujú požiadavkám kategórie 6. Poskytuje šírku pásma najmenej 250 MHz.
  • Sieťový kábel série 1500 pozostáva zo 4-párových UTP káblov, ktoré presahujú požiadavky kategórie 5e. Poskytuje šírku pásma 100 MHz.

Tienené káble WireNET

  • Sieťové káble série 1800 a 2200 poskytujú výkon kategórie 6A. V rámci systému Belden Shielded System poskytujú 500 MHz šírky pásma kanálu a rýchlosť prenosu 10 Gb/s. Vďaka silnému fóliovému štítu so 100% pokrytím sú vaše dáta chránené pred drsným prostredím EMI.
  • Sieťový kábel série 7800 sa skladá zo 4-párových káblov F/UTP, ktoré vyhovujú požiadavkám kategórie 6. Poskytuje šírku pásma najmenej 250 MHz.
  • Sieťový kábel série 1600 pozostáva z 4-párových káblov F/UTP, ktoré vyhovujú požiadavkám kategórie 5e. Poskytuje šírku pásma 100 MHz.

Belden prichádza so systémom WireNET za účelom úspor nákladov. Skutočné úspory sa prejavia pri skutočne veľkých projektoch. A tak je aj celá ponuka navrhnutá.

Zdroj : sos.sk

 

Become a Patron!



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button