Test 5 tužkových multimetrů

Test 5 tužkových multimetrů
Jiří Bekr Pridal  Jiří Bekr
  631 zobrazení
1
 0
Recenzie meracej techniky

Zdravím vás u svého dalšího videa. Pen type multimeters, česky Tužkový, perový, nebo prostě ouzký multimetry, kapitola sama pro sebe. Už nějakou dobu jsem přemejšlel nad koupí jednoho, převážně jako něco na způsob everyday carry, spíš ale prostě multimetr co strčim do kapsy monterek a tak když někde budu a vercajk si nechám v autě, budu mít po ruce aspoň multimetr. Použití je víc, protože máte vlastně jen dvě ruce. Konkrétně se v tomto testu podíváme na dva výrobce ANENG, GVDA a Parkside a čtyři typy jejich multimetrů typu Pen type.

Představíme si taky mou novou tabulku pro hodnocení multimetrů kterou najdete pod videem. Podle ní si projdeme veškeré důležité parametry multimetrů, a díky znalosti těchto všech si bude moci každý zvolit co mu vyhovuje nejvíc.

Kde koupit?

GVDA GD107 - klikni (Aliexpress) Vítěz testu

GVDA GD109 - klikni (Aliexpress)

ANENG A3002 - klikni (Aliexpress)

ANENG A3008 - klikni (Aliexpress) Dobrá volba

Tabulky výsledků multimerů

Podrobné výsledky testů multimetrů - klikni

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok?

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok a chceli by ste sa o to podeliť s viac ako 250.000 čitateľmi? Tak neváhajte a dajte nám vedieť, radi ju uverejníme a to vrátane obrazových a video príloh. Rovnako uvítame aj autorov teoretických článkov, či autorov zaujímavých videí z oblasti elektroniky / elektrotechniky.

Kontaktujte nás!


Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button