Spoločnosť XP Power predstavila nové izolované DC-DC meniče IAS01 a IES01 s výkonom 1W

Spoločnosť XP Power predstavila nové izolované DC-DC meniče IAS01 a IES01 s výkonom 1W
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  105 zobrazení
2
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Nové 1-wattové izolované DC-DC meniče od spoločnosti XP Power IAS01 a IES01 majú kompaktný dizajn s vysokou účinnosťou. Tieto meniče majú jedno- alebo dvojregulovaný výstup a sú ideálnym riešením na izoláciu napäťových zberníc v architektúre distribuovaného napájania, ako sú analógové, digitálne alebo dátové a reléové obvody.

V závislosti od modelu môže séria IAS01 prijímať vstupné napätie v rozsahu plus/mínus 10 % od 4,5 do 5,5 V a dodávať výstupné napätie plus/mínus 5, 9, 12, 15 alebo 24 V. Meniče IES01 DC to DC môžu dodávať výstupné napätie 3,3, 5, 9, 12, 15 alebo 24 V zo vstupného rozsahu 4,5 až 5,5 V.

Rodina produktov ponúka 1,5 kilovoltovú izoláciu s možnosťou výberu 3 kilovoltov a rozšírenú prevádzkovú teplotu od -40 do +105 stupňov Celzia. DC-DC meniče môžu pracovať pri plnom zaťažení až do 100 stupňov Celzia. Prevodníky radu IES01 a IAS01 sa dodávajú v puzdre DIP8, resp. DIP10 na povrchovú montáž a majú štandardné priemyselné vývody na jednoduchú integráciu. Na automatizovanú montáž je k dispozícii balenie na páske a kotúči.

Vďaka bezpečnostnému schváleniu UL 62368-1, ochrane proti skratu a 3-ročnej záruke sú meniče IES01 a IAS01 DC-DC robustné zariadenia, ktoré vydržia v prevádzke.

 

Datasheet

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button