Spoločnosť EUROQUARTZ uvádza na trh nové TCXO odolné voči žiareniu

Spoločnosť EUROQUARTZ uvádza na trh nové TCXO odolné voči žiareniu
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  105 zobrazení
1
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Nové TCXO T1276 sú uložené v robustnom, radiačne odolnom, poniklovanom obale z nehrdzavejúcej ocele a ponúkajú frekvencie od 2,5 do 120 MHz v širokom teplotnom rozsahu od -55 do +125 °C. Mimoriadne nízka citlivosť na zrýchlenie je menšia ako 0,07ppb/g, vďaka čomu sú tieto oscilátory ideálne na použitie v širokej škále aplikácií vrátane transpondérov na vysokých obežných dráhach, nano  / mikrosatelitov na nízkych obežných dráhach, rádiových telemetrických systémov, viacpásmových terminálov a upkonvertorov.

24-pinové puzdro DIP má rozmery 20,3 x 12,7 x 8,9 mm a poskytuje ochranu pred celkovými dávkami ionizujúceho žiarenia do 200 krad (Si). Medzi ďalšie špecifikácie patrí SEL a SET free do 100MeV cm²/mg, možnosť výberu medzi 3,3 a 5V DC napájaním a CMOS alebo sínusovým výstupom.

Stabilita frekvencie sa pohybuje od ±0,3 ppm pri teplotách 0 až 50 °C do ±7 ppm v celom rozsahu pracovných teplôt. Starnutie je ±1ppm v prvom roku a ±3ppm počas 10 rokov. Typický výkon fázového šumu sa pohybuje od -90 dBc/Hz pri frekvenčnom posune 10 Hz do -160 dBc/Hz pri frekvenčnom posune 1 MHz.

Nový rad T1276 TCXO dopĺňa existujúci rad produktov T1254 a môže sa dodávať s tienením MIL-PRF-55310 úrovne B alebo S.

Spoločnosť Euroquartz je nezávislý britský výrobca a dodávateľ kremenných kryštálov, oscilátorov, filtrov a výrobkov súvisiacich s frekvenciou pre priemysel výroby elektroniky na celom svete. Spoločnosť je registrovaná v systéme AS9100 a navrhuje a vyrába komplexný sortiment komponentov na reguláciu frekvencie pre širokú škálu zákazníkov vrátane veľkých výrobcov OEM, ktorí pokrývajú široké spektrum aplikácií vrátane obrany a letectva, komunikácie, všeobecnej elektroniky, výpočtovej techniky, riadiacich systémov a petrochémie a mnohých ďalších.

Zdroj : Euroquartz

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button