Spoločnosť CamdenBoss predstavuje produkt Easy Assembly Electronics Enclosure

Spoločnosť CamdenBoss predstavuje produkt Easy Assembly Electronics Enclosure
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  67 zobrazení
1
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť CamdenBoss predstavuje produkt Easy Assembly Electronics Enclosure, ktorý je navrhnutý tak, aby výrobcom pomohol skrátiť časy realizácie a priniesol úspory nákladov S cieľom pomôcť výrobcom skrátiť časy montáže uviedla spoločnosť CamdenBoss na trh skriňu Easy Assembly Electronics Enclosure.

Skrinka pozostáva z dvojčinného veka, ktoré je vybavené klipovým mechanizmom s tlačidlom, ktorým sa veko pripevňuje k základni. Veko sa tak dá pripevniť rýchlo a jednoducho bez skrutiek. To umožňuje rýchlejšiu montáž a následnú úsporu nákladov. Alternatívne je možné veko otočiť, pričom mosadzná vložka sa zarovná s otvorom na tlačidlo a umiestni sa do nej zapustená skrutka.

Funkcia veka umožňuje jednoduchú montáž, ktorá na výrobnej linke šetrí čas. Vďaka kratšiemu času montáže možno rýchlejšie spracovať viac jednotiek, čo zvyšuje efektivitu, skracuje časy realizácie a prináša úsporu nákladov a zvýšenie predaja.

Skrika pre zástavbu elektroniky s jednoduchou montážou má v rukáve ďalší trik zvyšujúci produktivitu, ktorý pozostáva zo súpravy podpier umiestnených v hornej časti základnej časti. Tieto podpery boli navrhnuté tak, aby pri montáži dosky plošných spojov nevyžadovali žiadne skrutky. Ako ďalšie bezpečnostné opatrenie obsahuje veko sadu tvarovaných plastových pružín, ktoré držia dosku plošných spojov na mieste z hornej strany, takže po zostavení skrine nedochádza k jej pohybu.

Tieto inteligentné funkcie sú výhodné pre výrobcov OEM z hľadiska rýchlosti montáže aj pre koncových používateľov, ak by bolo potrebné kedykoľvek sa dostať do vnútorného priestoru. Ak teda výrobcovia, ale aj hobby nadšenci do elektroniky hľadajú vhodnú skrinku, ktorá kombinuje kvalitu, vysoké konštrukčné štandardy a pridanú výhodu rýchleho spôsobu montáže, skriňa pre elektroniku Easy Assembly ponúka riešenie.

Zdroj : CamdenBoss

Datasheet - klikni

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button