Solárne články IXOLAR™ s hrúbkou 1,2 mm a účinnosťou 25 %

Solárne články IXOLAR™ s hrúbkou 1,2 mm a účinnosťou 25 %
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  189 zobrazení
1
 0
Komponenty

Články IXOLAR™ spoločnosti ANYSOLAR sú vyrobené z monokryštalických solárnych článkov s vysokou účinnosťou a konverziou energie až 25 %. Solárne články s hrúbkou 1,2 mm majú o 40 % nižšiu hmotnosť, takže sú ideálne na nabíjanie mnohých výrobkov napájaných z batérií, pri ktorých je dôležitá hmotnosť. Thin KXOB/SolarBits sa dajú zostaviť a ľahko spájkovať ako jeden alebo mnoho článkov, pričom do jedného výrobku možno zahrnúť ľubovoľnú variáciu alebo počet článkov. V ponuke je aj koncept Thin Solar MD ako modul viacerých matríc v jednom balení. Modul je úplne zapuzdrený polykarbonátovou (PC) fóliou, ktorá ho chráni pred vplyvmi prostredia spojenými s vonkajšími aplikáciami. SolarMD možno spájkovať nízkoteplotnou striebornou pastou a vytvrdzovať v peci alebo spájkovať ručne.

Široká škála aplikácií zahŕňa diaľkové snímače, batériami napájané svetlá, bezdrôtové bezpečnostné zariadenia a systémy s vlastným napájaním a vreckové spotrebiteľské produkty, ako sú baterky, mobilné telefóny, fotoaparáty, PDA, MP3 prehrávače a ďalšie. Sú vhodné aj pre priemyselné aplikácie, prenosné prístroje, prenosné vysokoúčinné nástroje, prenosné zdravotnícke zariadenia, automobilové transpondéry mýta, prenosné rádiá a nabíjanie núdzových záložných batérií.

Vlastnosti

  • Tenký 1,2 mm dizajn znižuje hmotnosť o 40 %
  • Vysoká účinnosť 25 % konverzie energie
  • Prevádzková teplota do +100 °C
  • Žiadna degradácia výstupného výkonu
  • Žiadna strata frekvenčnej odozvy

Datasheet komponentu

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok?

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok a chceli by ste sa o to podeliť s viac ako 200.000 čitateľmi? Tak neváhajte a dajte nám vedieť, radi ju uverejníme a to vrátane obrazových a video príloh. Rovnako uvítame aj autorov teoretických článkov, či autorov zaujímavých videí z oblasti elektroniky / elektrotechniky.

Kontaktujte nás!


Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button