Recenze Parkside aku vrtaček po 2 letech

Recenze Parkside aku vrtaček po 2 letech
Jiří Bekr Pridal  Jiří Bekr
  1629 zobrazení
2
 0
Vybavenie dielne

Popíšeme si všechny modely vrtaček Parkside. Kufry - kvalita a co pojmou. Rozdíl mezi komutátorovým a brushless motorem. Jak prodloužit životnost motoru. Jak opravit závadu motoru. Jak to vypadá v převodovce, a co je u Performance špatně. Jak šetřit aretaci vřetene a kdy radši ne. Čtyři zajímavosti o sklíčidlech. Osobní zkušenosti z dvouletého používání v profi každodenním nasazení, a jak na vrtání velkých průměrů? - To vše stihneme za 25 minut. (Toto video měla být původně pouze aktualizace mé staré recenze na vrtačky.

Chtěl jsem jen shrnout zkušenosti a na co nového jsem přišel, přičemž bych zbytek věcí odkázal na původní recenzi. Jenže jsem se rozhodl natočit komplet nové video, se vším všudy, které bude logicky uspořádané, kultivované, kratší, a přesto obsahově dvakrát hustší. Za tu dobu co dělám videa jsem se myslím posunul ve kvalitě projevu, a rád bych napravil své více než rok staré chyby.)

 



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button