Nový rad enkóderov od spoločnosti Wachendorff konfigurovateľný prostredníctvom NFC

Nový rad enkóderov od spoločnosti Wachendorff konfigurovateľný prostredníctvom NFC
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  103 zobrazení
1
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Nový rad inkrementálnych snímačov WDGN od spoločnosti Wachendorff Automation umožňuje konfiguráciu ľubovoľného počtu impulzov od 1 I/U do 16 384 I/U prostredníctvom NFC. V závislosti od výbavy, Basic alebo Advance, možno prostredníctvom voľne stiahnuteľnej aplikácie nastaviť ďalšie parametre pomocou NFC. Po stiahnutí aplikácie Wachendorff WDGN do smartfónu možno požadované parametre a hodnoty konfigurovať bezkontaktne alebo bez napätia, v prípade potreby aj prostredníctvom vonkajšieho obalu.

Konfigurovateľné prostredníctvom NFC:
BASIC (BAS):

  • ABN a invertované kanály
  • Možnosť voľby HTL / TTL
  • Možnosť voľby 1 ppr až 16 384 ppr

Rozšírené (ADV):

  • ABN + CH4 a invertované kanály
  • HTL / TTL voliteľné
  • 1 ppr až 16 384 ppr voliteľné
  • Impulzy na otáčku individuálne voliteľné pre každý kanál
  • Nastaviteľná nulová poloha prostredníctvom NFC alebo vstupu
  • Nastaviteľná šírka a poloha impulzov

Vytvorené konfigurácie enkódera je možné následne uložiť pod rôznymi názvami, kedykoľvek ich znova načítať alebo ich preniesť do iného enkódera. To znamená, že uložené konfiguračné sady možno pre enkodér použiť v rôznych aplikáciách podľa potreby.

Bezpečnosť má najvyššiu prioritu

Osobitná pozornosť bola venovaná bezpečnosti údajov. Všetky údaje prenášané prostredníctvom NFC sú šifrované. Neautorizovaná konfigurácia snímača nie je možná bez správneho hesla. Používateľ dostane po prenose konformitu. Konfiguračnú sadu snímača možno po zadaní kódu PIN kedykoľvek načítať, uložiť, zdieľať a opätovne použiť pre iné snímače. Na zabezpečenie sa používa princíp PIN a PUK ochranného kódu.

Výhody pre používateľa sú tieto:

  • Vo fáze vývoja, keď nie je isté, aký počet impulzov potrebuje snímač na optimálny chod v aplikácii, ponúka snímač WDGN potrebnú flexibilitu na testovanie optimálneho počtu impulzov. Len čo sa nájde optimálna konfigurácia, používateľ dostane snímač s rovnakými technologickými vlastnosťami na použitie v sériovej výrobe - ale z cenových dôvodov bez antény NFC. Druhá kvalifikácia už nie je potrebná.
  • Umožňuje sa optimálne riadenie náhradných dielov, logistiky a skladu. Už nikdy sa nebude posielať snímač s nesprávnym počtom impulzov. Pretože s bezplatnou aplikáciou v smartfóne prebieha komunikácia so snímačom prostredníctvom NFC úplne bez internetového pripojenia a požadované hodnoty parametrov môže príjemca nastaviť just-in-time.
  • V aplikácii ponúkajú snímače WDGN veľmi vysoké rozlíšenie až 16 384 I/U vo veľmi kompaktnom vyhotovení od 36 mm. To znamená, že vysoko presné merania sa dajú realizovať na najmenšom inštalačnom priestore.

Zdroj : Wachendorff automation

Nový priemyselný produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Všetok obsah v kategórii Nové priemyselné produkty podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button