Micron predstavuje prvú 1,5 TB microSD kartu, ktorá zaručene odľahčí vašej peňaženke

Micron predstavuje prvú 1,5 TB microSD kartu, ktorá zaručene odľahčí vašej peňaženke
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  283 zobrazení
1
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Spoločnosť Micron včera odhalila, že jej nová priemyselná karta microSD i400 sa bude dodávať v kapacitách od 256 GB do 1 TB a vôbec prvýkrát aj v doteraz nevídanej 1,5 TB verzii, ktorá bude nepochybne neskutočne drahá.

Nový rad microSD kariet i400 spoločnosti Micron, ktorý bol oficiálne oznámený na konferencii Embedded World 2022, ktorá sa v súčasnosti koná v nemeckom Norimbergu, sa vyrába 176-vrstvovým procesom 3D NAND procesom so zameraním na výkon a odolnosť a je určený predovšetkým ako úložné zariadenie pre zariadenia na zabezpečenie videa, ako sú palubné kamery vo veľkých vozových parkoch, policajné kamery a dokonca aj riešenia na zabezpečenie domácností. Spoločnosť Micron tiež oznámila, že pridáva nových partnerov do svojho partnerského programu Industrial Quotient (IQ) a oznámila, že jej pamäť LPDDR5 je teraz certifikovaná podľa normy ISO 26262 ASIL-D, čo je svetová novinka.

Spoločnosť Micron tvrdí, že 1,5 TB karta microSD dokáže uložiť až 120 dní záznamu: úplne ľubovoľné číslo bez špecifikácie rozlíšenia, snímkovej frekvencie a úrovne kompresie, a je viac ako dostatočne rýchla na to, aby zvládla zachytávanie videa v rozlíšení 4K, ako aj "až osem udalostí AI za sekundu, ako je detekcia a klasifikácia objektov, napríklad rozpoznávanie poznávacích značiek alebo tváre". Karta microSD sa tiež môže pochváliť strednou dobou do poruchy dva milióny hodín - alebo približne 228 rokov, takže je pravdepodobné, že zariadenie, v ktorom sa používa, zlyhá oveľa skôr, než karta.

Zatiaľ nie sú k dispozícii žiadne konkrétne informácie o tom, kedy sa 1,5 TB karta microSD i400 začne predávať, ani informácie o cene, ale vieme, že keď spoločnosť SanDisk v roku 2019 uviedla na trh svoju prvú 1TB kartu microSD tá sa predávala za 450 USD. Ale vzhľadom na pretrvávajúce bolesti dodávateľského reťazca na celom svete a nedostatok elektronických komponentov, ako aj na skutočnosť, že spoločnosť Micron plánuje túto kartu pre priemyselné použitie v PLC systémoch, je veľká šanca, že 1,5TB microSD bude ešte o čosi drahšia. Hoci sa teda môže zdať, že ide o skvelé úložné riešenie pre Nintendo Switch a Steam Deck, naozaj chcete za maličkú kartu, ktorú vložíte do svojho prenosného herného zariadenia, zaplatiť viac ako za samotnú konzolu?

Zdroj : Micron

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button