Megatest 103 nenabíjecích a 93 nabíjecích baterií od 62 různých výrobců a technologií.

Megatest 103 nenabíjecích a 93 nabíjecích baterií od 62 různých výrobců a technologií.
Jiří Bekr Pridal  Jiří Bekr
  967 zobrazení
5
 0
Batérie a akumulátory

V dnešním videu vám ukážeme výsledky dosud největšího testu baterií používaných v každé domácnosti, konkrétně typu AA. V samotném testu a ve výsledcích najdete srovnání celkem 103 nenabíjecích a 93 nabíjecích baterií od 62 různých výrobců a technologií. V testu jsou zastoupeny alkalické baterie, nikl-metalhydridové baterie, primární lithiové baterie, zinko-uhlíkové baterie a další běžné baterie.

Podrobné výsledky testů naleznete pod videem a vyjádřením autora v dolní části stránky a stáhnete je kliknutím na tlačítko "Podrobné výsledky testů baterií (.zip)". Výsledky testů jsou zpracovány samostatně jako obrázky - každý pro jeden typ článku. Velikost archivu .zip je 11,9 MB.

Disclaimer:

Video dokument, obrázkové dokumenty s tabulkou a veškerá naměřená data (v barevných buňkách), dále jen "Test", podléhá autorským právům. Jediným autorem a vlastníkem tohoto testu je Jiří Bekr, nar. 1997. jiri.bekr@gmail.com.

  1. Je zakázáno přivlastňovat si Test a zásluhy (vyjma dárců vzorků a finančních prostředků, ti k Testu přispěli).
  2. Šíření Testu je dovoleno pouze v nezměněné podobě, a to jako odkaz na originální video na YouTube kanále "Jiří Bekr".
  3. Je zakázáno stahovat video z YouTube a dále jej v této podobě šířit. Obrázkové dokumenty smí být šířeny, avšak pouze společně s odkazem na video, a v naprosto nezměněné formě.
  4. Komerční šíření - nelze bez dohodnutí podmínek a souhlasu autora.
  5. Bez souhlasu autora: Nesmí být na Testu vyděláváno. Test nesmí být užit ke komerčním účelům a k přímé generaci zisku. Přístup k Testu nesmí být podmíněn finkanční transakcí, vynuceném shlédnutí reklamy, nebo umístěn za paywallem, či částečně překryt reklamou. Test byl proveden a zveřejněn za účelem informovat spotřebitele o nejvhodnější baterii / akumulátoru pro různá odvětví provozu. Autor jej provedl svědomitě, a s maximální možnou přesností v rámci dostupných, částečně laboratorních podmínek.
  6. Autor nebere zodpovědnost za škody způsobené misinterpretací výsledků, stejně jako za škody způsobené nedostatkem selského rozumu.
  7. Autor nebere zodpovědnost za snížení zisku výrobců, jejichž baterie neobstály v testu.

 

Podrobné výsledky testů baterií (.zip) - klikněte

 

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok?

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok a chceli by ste sa o to podeliť s viac ako 250.000 čitateľmi? Tak neváhajte a dajte nám vedieť, radi ju uverejníme a to vrátane obrazových a video príloh. Rovnako uvítame aj autorov teoretických článkov, či autorov zaujímavých videí z oblasti elektroniky / elektrotechniky.

Kontaktujte nás!


Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button