Littelfuse LS1205ExD33 Ochranný obvod eFuse

Littelfuse LS1205ExD33 Ochranný obvod eFuse
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  82 zobrazení
1
 0
Nový produkt
Informácia : Toto je stručná informácia o novom produkte v ktorej sú zdôraznené funkcie, aplikácie a technické špecifikácie novo vydaných produktov.

Tieto integrované obvody eFuse možno použiť na riadenie prúdu a napätia. Programovateľný mäkký štart riadi rýchlosť nábehu výstupného napätia, aby sa obmedzil nábehový prúd počas zapojenia.

Po úspešnej sekvencii spustenia bude zariadenie aktívne monitorovať záťažový prúd, vstupné napätie a prúd. Tým sa zabezpečí, že naprogramovaný maximálny výstupný prúd nebude prekročený a že prípadné skoky vstupného napätia budú bezpečne zovreté. Integrovaný tepelný snímač monitoruje teplotu puzdra. Zabezpečuje riadenie rýchlosti posuvu výstupného napätia, ktoré môže obmedziť nábehový prúd, a externý kondenzátor môže konfigurovať trvanie mäkkého štartu.

Integrované obvody eFuse vyžadujú len málo externých komponentov a poskytujú viacero režimov ochrany. Predstavujú robustnú ochranu proti preťaženiu, skratu, prepätiu na vstupe a nadmernému rozbehovému prúdu. Nízke RDS(ON) spínača pomáha znižovať straty energie počas bežnej prevádzky. Úroveň obmedzenia prúdu sa ľahko nastavuje pomocou externého rezistora. Model LS1205EV má externe voliteľný rozsah vstupného napätia a prahovú hodnotu svorkového výstupného napätia, zatiaľ čo model LS1205EF je vybavený indikátorom poruchy s otvoreným odtokom.

V integrovanom obvode eFuse je integrovaná aj funkcia tepelného sklopenia a ochrana proti vypnutiu pri prehriatí. Funkcia tepelnej spätnej väzby znižuje limitnú hodnotu prúdu tak, aby sa teplota puzdra udržiavala na úrovni približne 105 ºC.

Integrované obvody eFuse s ochranou LS1205ExD33 sú k dispozícii v nízkoprofilovom, 10 vývodovom puzdre DFN s rozmermi 3 × 3 milimetre a sú ideálne vhodné pre pevné disky a disky SSD, zariadenia napájané adaptérom, počítače, notebooky, riadenie ventilátorov a sieťové zariadenia.

Vlastnosti

  • Externe voliteľný vstupný rozsah a prah výstupného napätia (LS1205EV)
  • Indikácia poruchy FAULT\ (LS1205EF)
  • Funkcia vybíjania výstupu
  • Externe programovateľný čas mäkkého štartu
  • Ochrana proti skratu
  • Tepelná ochrana proti vypnutiu
  • Automatické zotavenie
  • Integrovaný ochranný spínač s nízkou hodnotou RDS(ON) 25 mΩ

Bloková schéma

Nový produkt

Toto je forma obsahu, ktorá umožňuje priemyselným partnerom zdieľať s čitateľmi stránok ElektroLab užitočné novinky, správy a technológie spôsobom, na ktorý sa redakčný obsah nehodí. Výber publikovania nových produktov podlieha prísnym redakčným usmerneniam so zámerom ponúknuť čitateľom užitočné správy a technické poznatky. Názory a stanoviská vyjadrené v tejto kategórii sú názormi partnera a nie nevyhnutne názormi ElektroLab.eu alebo jej autorov.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button