Kvíz - otestujte svoje znalosti z elektrotechniky

Kvíz - otestujte svoje znalosti z elektrotechniky
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  1158 zobrazení
13
 3
Ankety, prieskumy a kvízy

Nikdy nie je neskoro, aby sme si preverili vedomosti. Vyskúšať to môžete aj vy. Pripravili sme pre vás preto kvíz, ktorý obsahuje celkom 25 otázok z elektrotechniky, pri ktorom veríme, že dokonale preveríme vaše vedomosti naprieč spektrom tohoto oboru. Otázku na ktorú nebudete vedieť odpoveď môžete jednoducho preskočiť pomocou tlačidla a systém vám ju vyhodnotí ako nesprávnu. Výsledky sú anonymné a nikde sa neukladajú. Tí z vás, ktorí majú na našich stránkach účet, môže svoje skóre napísať do komentára, poprípade aj uviesť, kde ste sa pomýlili. Celkové zhodnotenie vašich odpovedí sa dozviete na konci po zodpovedaní všetkých otázok. Veľa šťastia. PS: Nič nie je tak ľahké, ako sa na prvý pohľad zdá.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Kelmír pred rokom

Ja som pohorel. 23/25. No zaujímavé je, že to modré pole prekrýva polovicu z prvého riadku otázky. Takže niekedy som tápal nad tým, aká je vlastne otázka. Inak ako zábava dobré.. len to doladiť.

Elektrolab pred rokom

@Kelmír, dobré by bolo uviesť typ zariadenia, prehliadača a rozlíšenie. Pri FF, Chrome, Opera - 1360x768, žiaden problém.

Kelmír pred rokom

Lenovo T550, 1920x1080, ohnivá líška.. neviem, kde je problém.. nie som IT frajer

Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button