House of Marley Rebel - skutočné bezdrôtové slúchadlá

House of Marley Rebel - skutočné bezdrôtové slúchadlá
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  199 zobrazení
4
 0
Audio - Video a spotrebná elektronika

Slúchadlá House of Marley Rebel True Wireless Earbuds sú súpravou bezdrôtových slúchadiel ponúkaných za skvelú cenu. Na rozdiel od mnohých podobných súprav v tomto cenovom rozpätí to nie sú len klony Apple AirPods, ale ponúkajú jedinečný pohľad na tieto bezdrôtové slúchadlá. Vonkajšie časti sú vyrobené z udržateľných materiálov, majú odolnosť voči vode IPX5 a nabíjacie puzdro ponúka 30 hodín výdrže batérie. Nedosahujú vyššie hlasitosti, čo môže byť problém v hlučnom prostredí, ale kompenzujú to tým, že vo všeobecnosti poskytujú vynikajúcu kvalitu zvuku.

Mnohé dnes predávané súpravy bezdrôtových slúchadiel vyzerajú ako klony Apple AirPods. Výrazný celobiely dizajn je pre oko kupujúceho celkom pútavý, ale väčšina alternatív slúchadiel AirPods s nízkou cenou využíva lacnejšie materiály, vynecháva niektoré funkcie a, čo je podstatné, neznejú tak dobre, ako originál.

Ak hľadáte alternatívnu sadu slúchadiel, ktoré vyčnievajú z davu inšpirovaného spoločnosťou Apple, zvážte tieto bezdrôtové slúchadlá od House of Marley Rebel. Slúchadlá zodpovedajú zameraniu spoločnosti na životné prostredie, pričom mnohé vonkajšie časti sú vyrobené z udržateľných materiálov. Navyše znejú skvele. Poďme sa preto bližšie pozrieť na tieto bezdrôtové slúchadlá od House of Marley Rebel, ktoré nesú označenie True Wireless Earbuds, či spĺňajú environmentálne ciele značky a či budú vhodné pre vaše potreby.

Skutočný dizajn puzdra na bezdrôtové slúchadlá House of Marley Rebel

Bezdrôtové slúchadlá, teda slúchadlá bez káblov, existovali ešte predtým, ako Apple predstavil svoje AirPods, ale to, ako Apple pristupoval k dizajnu, ovplyvnilo celý budúci trh. House of Marley Rebel nie je masívnym odklonom od tejto formy: prichádzajú v malom nabíjacom puzdre a telo slúchabla má stopku, a nyvyše prinášajú jedinečný štýl.

Nabíjacie puzdro, dostatočne malé, aby sa zmestilo do dlane, je vyrobené z dreveného kompozitu, zmesi drevených derivátov a recyklovaného plastu, s bambusovým lemom. Ak ste sa ešte nestretli s audio produktmi House of Marley, je vedzte, že toto je základná súčasť estetiky a účelu spoločnosti.

Značka je nepriamo spojená s odkazom Boba Marleyho a snaží sa pokračovať v duchu legendy reggae. Materiály sú teda navrhnuté tak, aby mali čo najmenší dopad na planétu a v marketingu a produktoch spoločnosti nájdete množstvo odkazov na reggae hudbu a tento životný štýl.

Horná časť puzdra obsahuje logo House of Marley v striebornom efekte a na prednej strane je päť bielych LED diód, ktoré indikujú zostávajúcu kapacitu batérie. Na spodnej strane je nabíjací port USB-C a tlačidlo na prepnutie slúchadiel do režimu párovania.

House of Marley Rebel True Wireless Earbuds Dizajn slúchadiel

Ak otvoríte veko puzdra, slúchadlá sú vložené do špeciálneho puzdra. Každé z nich má stavovú svoju LED diódu, ktorá sa krátko rozsvieti pri otvorení puzdra a prerušovane bliká, ak sú pripojené k vášmu zariadeniu. Kryt a magnety ich držia na mieste, ale možno až príliš dobre. Ale určite nechcete, aby slúchadlá náhodne vypadli z puzdra, aj keď slúchadlá Rebel True Wireless Earbuds sa dajú vybrať pomerne ťažko, pretože efektné puzdro v kombinácii so šikmým vekom znamená, že cez slúchadlo môžete potiahnuť iba jedným prstom pre jeho vybratie. Nie je to dramaticky otravné, ale je to niečo, na čo si musíte zvyknúť.

Samotné náušníky sú dosť výrazné, so šikmým vonkajším čapom navrhnutým tak, aby stopka potiahnutá bambusom sedela na uchu a tvári. Zároveň majú odolnosť voči vode a potu podľa IPX5, takže vystavenie svetlu tekutine by nemalo spôsobiť žiadne problémy. Veľkosť časti slúchadiel do uší môžete upraviť pomocou jednej z troch silikónových koncoviek, ktoré sú súčasťou balenia.

Môžte si vybrať veľkosť, ktorá vám najlepšie sadne, nielen preto, aby vám nepadali z uší, ale aj preto, aby ste získali najlepšiu kvalitu zvuku a čo najmenší hluk. Toto je dôležité, pretože bezdrôtové slúchadlá Rebel True sa nedodávajú s aktívnym potlačením hluku (ANC). V dôsledku toho, ak chcete zablokovať nežiaduci hluk na pozadí, musíte sa uistiť, že sú pevne usadené v uchu.

Mnoho ľudí si kupujte tento typ slúchadiel aj kvôli cvičeniu, či behu, takže aj tu je dôležité, aby vám dobre padli - a najmä nevypadli. Vo všeobecnosti by nemali nastať žiadne problémy, aj keď som považoval používanie telefónu na zmenu skladby za praktickejšie ako dotykové ovládanie.

Teoreticky jedno ťuknutie zvýši hlasitosť, dva ťuknutia zmení skladbu, zatiaľ čo stlačením a podržaním na dve sekundy sa aktivuje digitálny asistent vášho telefónu. V realite bolo ovládanie miestami nejednotné, občas upravovalo hlasitosť, keď ste chceli zmeniť skladbu alebo omylom zobudili asistenta.

Skutočný zvukový výkon bezdrôtových slúchadiel House of Marley Rebel

Vzhľadom na to, že značka House of Marley sa sústreďuje okolo hudobnej ikony, očakávali by ste, že prioritou bude kvalita zvuku. Keďže som predtým vlastnil sadu slúchadiel House of Marley Liberate Air, očakával som aj tu podobnú skúsenosť. Vo všeobecnosti je zvuková reprodukcia dobrá v celom rade žánrov, čo je základný faktor vo veku žánrovo premenlivých streamingových zoznamov skladieb, hoci nejde o audiofilskú kvalitu. Zvuk je tiež neuveriteľne subjektívny, takže dôležité je, že zvuk slúchadiel Rebel je vo všeobecnosti dobrý, aj keď som našiel niekoľko problémov.

Po prvé, hlasitosť bola príliš tichá. Zvyčajne nosím iba jedno slúchadlo, takže je tu veľa hluku na pozadí, ktorému by som mohol konkurovať. Väčšina slúchadiel, vrátane Liberate Air, to robí bez problémov, ale nezdalo sa, že slúchadlá Rebel dosahujú dostatočne vysokú hlasitosť.

Všetci vieme, že dlhé počúvanie hlasnej hudby môže poškodiť náš sluch. Moje predchádzajúce zlé návyky pri počúvaní, púšťanie hudby príliš nahlas do uší, by mohli dokonca prispieť k problémom súvisiacim s hlasitosťou. Ale keďže to nie je problém na iných slúchadlách, môžem len predpokladať, že slúchadlá Rebel sú skutočne veľmi tiché alebo boli umelo obmedzené.

Tak či onak, výsledkom bolo, že v rušnom prostredí mohlo byť ťažké počuť zvuk zreteľne. Toto bolo obzvlášť viditeľné pri počúvaní niektorých druhov metalovej hudby, kde všetky piesne zvyčajne spadajú do nižších, basovejších frekvencií. Riffy bolo ťažšie rozlíšiť, čo spôsobilo, že som občas zmenil skladbu.

Celkovo však ide pravdepodobne o nešťastnú kombináciu okolností --- hlučné prostredie, nízka hlasitosť, slabý sluch --- takže vaše skúsenosti sa môžu líšiť. To by nemalo ubrať na inak vynikajúcich kvalitách reprodukcie zvuku bezdrôtových slúchadiel Rebel True a nemusí to byť problém, ak počúvate určité štýly hudby.

Skutočná výdrž batérie v bezdrôtových slúchadlách House of Marley Rebel

Spoločnosť uvádza, že slúchadlá Rebel True Wireless Earbuds by mali vydržať až osem hodín na jedno nabitie čím možno dosiahnúť až 30 hodín, ak vezmete do úvahy puzdro. Aj keď ste náročný používateľ, znamená to, že puzdro stačí nabiť raz alebo dvakrát týždenne. Počas testovania sa to ukázalo ako celkom presné.

Nikdy nedosiahnete uvedenú výdrž batérie, pretože je to za ideálnych podmienok a závisí to od hlasitosti, vášho pripojenia Bluetooth a od toho, či ich necháte zapnuté, ale určitý čas v nečinnosti. Zaujímavé je, že slúchadlá Rebel majú detekciu v uchu, takže sa automaticky pozastavia, keď ich vyberiete, a obnovia sa, keď sa vrátite do ucha. Nielenže je to pohodlné, ale pomáha to predĺžiť aj výdrž batérie.

Samozrejme, ak ich nebudete dlhší čas používať, oplatí sa ich vložiť späť do puzdra. Akonáhle potrebujete doplniť, môžete nabíjacie puzdro zapojiť pomocou portu USB-C na spodnej strane. Pôsobivé na súpravu slúchadiel za túto cenu, puzdro podporuje aj bezdrôtové nabíjanie, takže puzdro môžete umiestniť na nabíjačku, aby sa naplnilo. Mali by ste si kúpiť skutočné bezdrôtové slúchadlá House of Marley Rebel?

Slúchadlá House of Marley Rebel True Wireless Earbuds sú súpravou slúchadiel za skvelú cenu. 30-hodinová výdrž batérie znamená, že ich budete musieť nabíjať len zriedka, a osemhodinová batéria vám postačí na väčšinu relácií. Podobne sa pohodlne nosia, dokonca aj počas dlhšieho obdobia, a zostanú v uchu, aj keď možno budete musieť občas vykonať úpravy.

Aj keď tu nie je žiadna sprievodná aplikácia ani aktívne potlačenie hluku, na týchto slúchadlách to nie je až taká chyba. Konkrétne chválim aj prístup spoločnosti k výrobe a dizajnu svojich produktov. Slúchadlá Rebel vyzerajú skvele a sú vyrobené z udržateľnejších materiálov ako takmer ktorákoľvek iná sada v tejto cenovej hladine. Na preplnenom trhu je toto zameranie na vplyv na životné prostredie spolu s vynikajúcou kvalitou zvuku tým, čím zariadenia House of Marley vynikajú.

Zhodnotenie

Čo potešilo
  • Vyrobené z udržateľných materiálov.
  • Každé slúchadlo vydrží na jedno nabitie až 8 hodín.
  • Podporuje počúvanie mono alebo jedným uchom.
  • Hodnotenie odolnosti voči vode IPX5.
  • Skvelá reprodukcia zvuku
  • Bluetooth
Čo nepotešilo
  • Hlasitosť sa zdala príliš nízka.
  • Nemá ANC

 

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok?

Máte aj vy zaujímavú konštrukciu, alebo článok a chceli by ste sa o to podeliť s viac ako 250.000 čitateľmi? Tak neváhajte a dajte nám vedieť, radi ju uverejníme a to vrátane obrazových a video príloh. Rovnako uvítame aj autorov teoretických článkov, či autorov zaujímavých videí z oblasti elektroniky / elektrotechniky.

Kontaktujte nás!


Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button