ElektroLab.eu oslavuje svoj prvý míľnik - 500.000 zobrazení

ElektroLab.eu oslavuje svoj prvý míľnik - 500.000 zobrazení
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  320 zobrazení
2
 0
Ostatné

Práve dnes sme dosiahli náš prvý míľnik a to 500.000 zobrazení stránky ElektroLab.eu. Toto číslo, nie je iba číslom, ale evokuje aj skutočnosť, že máme svojich priaznivcov, či už na sociálnych sieťach, alebo v našej inzercii, blogu, alebo na fóre.

Na začiatku bola myšlienka...

Terajšia verzia stránky je aktívna od 21.8.2019. Bol aj "predošlý" ElektroLab, ale ten bol e-shopom a s odstupom času priznávame, že to bol "krok vedľa"... Čiže keď to tak spočítame tak sme s novou verziou "online" 10 mesiacov. Sprvu sme začínali iba ako elektrotechnická inzercia pre slovensko, ale po otázkach "prečo nie sme dostupný aj v Českej republike, sme do inzercie zapojili aj susedov. Zo začiatku to nebolo vôbec ľahké, nakoľko bola stránka viac menej bez predajcov a aj bez obsahu, a na každom kroku sme sa potýkali s konštatovaním, že "veď tam nič nemáte, tak načo tam budem dávať svoje inzeráty? Pridám ich, až tam toho budete mať viacej", lenže obsah takýchto a elektrolabu podobných stránok, tvoríte práve vy - užívatelia. A podľa každodennej návštevnosti je vidno, že ste si k nám svoju cestu už našli, čo nás teší. Za všetkým stojí mravenčia práca na systéme,kontaktovanie predajcov a neustále inovácie systému, ktoré prebiehajú do dnes. Denno denne strávime nad systémom aj 10 - 14 hodín (je to vidno, pokiaľ je zapnutý online chat).

Sme nápomocný

Našich užívateľov nenechávame tak povediac na "holičkách", máme prepracovaný systém nápovedy, ktorý priebežne dopĺňame podľa potreby aj podľa vašich otázok tak, aby ste v ňom našli odpovede na všetko spojené s inzerovaním a predajom vášho tovaru. Rovnako máte možnosť kontaktu prostredníctvom online chatu na našich stránkach.

Je doba "blogová"

26 októbra 2019 sme spustili náš blog  v ktorom je k dnešnému dňu 326 odborných článkov, teoretických článkov, zaujímavých zapojení od našich autorov, výrobných postupov a v neposlednom rade aj recenzií na rôznu meraciu techniku, vybavenie dielne a ako jediný zverejňujeme aj upozornenia na nebezpečné výrobky (niektoré z nich ešte nie su publikované). Denno denne pribúdajú ďalšie zaujímavé články, ktoré postupne publikujeme. Nápadov je veľa, preto privítame každého autora, ktorý má záujem u nás publikovať, či už svoju konštrukciu, alebo odborný článok. Nebránime sa preto spolupráci v každom smere.

Rozširujeme "komunitu"

Dňa 30 decembra 2019 sme spustili ďalší podprojekt ElektroLabu, ktorým je fórum. Musíme priznať, že zatiaľ s jeho rozbehom zápasíme - ale nie po funkčnej, ale užívateľskej stránke, nakoľko je badať zo strany užívateľov už niekoľko rokov určitú apatiu voči fóram a online komunitám celkovo. Fórum je postavené na modernej a svižnej platforme s množstvom užívateľsky priateľských funkcií - adresár zaujímavých stránok, zdroje - v ktorých nájdete množstvo schém a servisných mauálov. Samozrejmosťou sú správy "PUSH", úplná responzibilita stránok a v neposlednom rade užívateľský konfort pri práci a pri písaní príspekov.

Kam ďalej?

Neustále vylepšujeme všetky systémy, nakoľko verzia inzercie sa neustále vyvíja - teda, určite nespíme. Značné zmeny od svojho začiatku zaznamenal užívateľský profil v inzercii, pribudol lepší systém pre recenzie predajcov s možnosťou pridať aj fotografie zakúpeného tovaru, notifikácie o novo pridaných ponukách od obľúbených predajcov, sledovanie obľúbených predajcov a mnoho iného, čo uľahčuje inzerovanie vašich položiek a posúva inzerciu na vyššiu úroveň oproti konkurenčným stránkam. Každý inzerát môže mať až 20 fotografií, neobmedzený počet YouTube videí a niekoľko druhov zvýhodnení až na 20 dní s celkovou dĺžkov uverejnenia až 90 dní. Pripravujeme do budúcna rad ďalších vylepšení, ktoré nás posunú ešte ďalej a budú pre vás prínosom. Sme inzercia, ktorá je špecifická a dovolíme si povedať, že jediná v CZ a SK svojim zameraním na elektro, elektroniku a elektrotechniku ako takú. Stále hľadáme inšpirácie pre nový obsah, tak aby bol nielen prínosný, ale aj pútavý pre všetkých so záujmom o elektrotechniku a elektroniku. Radi príjmeme akýkoľvek váš postreh na zlepšenie a rovnako uvítame každého záujemcu o prispievanie do blogu, či už vo forme článku, alebo vlastnej konštrukcie. Rovnako podporíme každého autora konštrukcie, či "YouTubera" so zaujímavým obsahom.

Preto by sme vám chceli poďakovať za doposiaľ prejavenú priazeň a v tomto týždni vám preto ponúkame 50% zľavu na zvýhodnenie "Top + RP (20 dní)" vašej inzercie a to až na 20 dní(1). O akcii - teda o jej začiatku vás budeme informovať prostredníctvom e-mailu - pokiaľ máte aktívny odber noviniek.

 

S pozdravom a k ďalšiemu míľniku, váš ElektroLab.eu

(1) Bežná cena zvýhodnenia "Top + RP (20 dní)" je 4.99€. Akcia platí 1 týždeň (7 dní). Akcie sa môže zúčastniť každý - aj novo registrovaný člen stránok ElektroLab.eu. Pri platbe PayPal je aktivácia okamžitá, pri platbe bankovým prevodom - do 24 hodín, po pripísaní platby. Aktivácia pri platbe bankovým prevodom v posledný deň akcie je platná a zvýhodnenie vám bude aktivované do 24 hodín.Poplatok za zvýhodnenie je nevratný. Cena zvýhodnenia po zľave je : 2.495€. Platnosť akcie je do nedeľe 14teho júna 2020.



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button