BlitzWolf BW-LT32 inteligentný LED pásik synchronizovateľný s TV

BlitzWolf BW-LT32 inteligentný LED pásik synchronizovateľný s TV
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  699 zobrazení
2
 0
Inteligentná domácnosť

Praktický LED pásik BlitzWolf BW-LT32 obohatí vašu domácnosť a navyše ani nestojí veľa. Okrem nízkej ceny ponúka aj rôzne režimy či synchronizáciu s TV, čiže dokáže simulovať systém Ambilight, ktorý poznáme napríklad od značky Philips. Má kvalitný ovládač, 7 režimov a dĺžku 2 metre

Aj v európskych skladoch

Inteligentný LED pásik BlitzWolf BW-LT32  je momentálne v ponuke u predajcu Banggood za pomerne zaujímavú cenu. Nachádza sa aj v českom alebo španielskom sklade, odkiaľ bude veľmi rýchla doprava. DPH je už zahrnuté v cene, takže nedoplácate  nič naviac.

Inteligentný LED pásik BlitzWolf BW-LT32 - klikni (Banggood)

Využitie v domácnosti

LED pásik BlitzWolf BW-LT32 ponúka vysokú svietivosť a až 7 svetelných režimov. Vyvážená teplota farieb zaručuje príjemné osvetlenie počas dňa aj noci. Pásik sa napája cez USB rozhranie, pričom ho dokážte zosynchronizovať aj so svojou televíziou. Dĺžka samotného LED pásu je 2 m, pričom tento rozmer pokryje podľa uhlopriečky väčšinu zadnej časti televízie. Nechýba ani regulácia jasu, rýchlosti prepínania farieb, svetelných režimov či samotných farieb. Prvotným spôsobom využitia je samozrejme simulácia systému Ambilight pre váš televízor, či herný monitor, no samozrejme fantázii sa medze nekladú.

Spôsob nalepenia LED pásika na zadnú stranu Vašej TV.

  • Synchronizácia s farbou obrazovky televízora - Farebný senzor je schopný zachytiť aktuálnu farbu obrazovky a synchrónne ju zobraziť.
  • RGB LED - Pásik obsahuje až 60 RGB LED SMD5050
  • 3 stranné pokrytie televízora - Pokrýva 3 strany televízora, čo vám ponúka lepší vizuálny efekt.
  • Živý efekt RGB farebného osvetlenia - Celá miestnosť je plná zvolenej fareby.
  • Zníženie napätia v očiach - Vychýlené osvetlenie vám pomôže znížiť namáhanie očí spôsobené kontrastom jasu pri sledovaní televízie.
  • Jednoduché ovládanie - Nie je potrebné mieriť priamo na senzor prijímača.

Produktové video

Pásik si navyše zapamätá posledný zvolený režim či farbu. Po jeho následnom zapnutí teda nemusíte strácať čas hľadaním svojho preferovaného režimu. Výrobca deklaruje životnosť až 50 000 hodín. Čo sa týka ovládania pomocou pribaleného 17 tlačidlového ovládača, ten má dosah slušných 10 m, takže ho môžte ovládať z pohodlia svojej pohovky.

BlitzWolf BW-LT32 navyše ponúka aj certifikáciu odolnost voči vode IP65. Okrem toho je jeho inštalácia veľmi jednoduchá a zvládne ju naozaj každý. Vďaka silnej obojstrannej vrstve v podobe 3M lepiacej pásky drží pevne kdekoľvek.

Inteligentný LED pásik BlitzWolf BW-LT32 - klikni (Banggood)



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button