Anketa : Problémom dnešnej doby je dostupnosť elektronických komponentov, kde ich nakupujete vy?

Anketa : Problémom dnešnej doby je dostupnosť elektronických komponentov, kde ich nakupujete vy?
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  541 zobrazení
6
 0
Ankety, prieskumy a kvízy

Komponenty, komponenty, komponenty... Určite mi dáte za pravdu, že nočnou morou nejedného amatéra, ktorý má elektroniku ako hobby, ale aj profesionála v dnešnej dobe je nákup elektronických komponentov. Respektíve nie ani tak nákup, ako ich skladová dostupnosť, doba doručenia a cena u zvoleného predajcu. Čo sme zaznamenali z mnohých diskusií na sociálnych sieťach a fórach, tak to nevyzerá veľmi ružovo. Reálnym problémom sú aktívne polovodičové komponenty a to od tranzistorov, cez diódy až k mikroprocesorom, ale aj pomerne bežné pasívne komponenty akými sú napríklad kondenzátory všetkých druhov a veľkostí a ďalšie komponenty. Nákup komponentov ako taký by nebol problémom za určitých okolností, no sú tu problémy, ktoré narúšajú celý dodávateľský reťazec. Ale toto nie je predmetom tohoto prieskumu.

Týmto pomerne veľkým prieskumom sa chceme zamerať na tuzemských, európskych a svetových dodávateľov elektronických komponentov, respektíve snažili sme sa zaradiť do prieskumu všeobecne známych dodávateľov. Tak teda kde konkrétne nakupujete komponenty vy?

Predajcovia / distribútori  nie sú v prieskume zoradení podľa obľúbenosti, kvality, dĺžky dodacej doby či ceny, ale abecedne. Pokiaľ sme na niektorého zabudli, dajte nám vedieť v komentári a promptne ho doplníme.

UPOZORNENIE : Majte na pamäti, že cena nie je smerodajným ukazovateľom kvality komponentov a ani kvality či spoľahlivosti ktoréhokoľvek predajcu!

Informácia : Tento prieskum nie je sponzorovaný žiadnym z vyššie uvedených predajcov / distribútorov. Účasť na prieskume je anonymná a dobrovoľná. Prieskum nie je nijako geograficky, či vekovo  obmedzený a pre účasť nie je potrebná registrácia, alebo prihlásenie. Každý respondent má právo vyjadriť svoj názor iba raz a k odpovedi môže použiť podľa potreby viacero volieb. Výstupy prieskumu sú určené výhradne pre interné použitie a pre názorný prehľad pre našich čitateľov a členov. Údaje ako IP adresa, krajina a dátum hlasovania nebudú nikdy poskytnuté pre ďalšie spracovanie, analýzu či marketingové kampane nás, alebo našich prípadných terajších, alebo budúcich partnerov.

Výberom voľby, alebo volieb v prieskume a jej odoslaním pomocou tlačidla "Hlasuj", vyjadrujete svoj súhlas s podmienkami prieskumu .



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button