ALLPCB - rýchla, lacná a vysokoprofesionálna výroba nie len dosiek plošných spojov

ALLPCB - rýchla, lacná a vysokoprofesionálna výroba nie len dosiek plošných spojov
Elektrolab Pridal  Elektrolab
  890 zobrazení
3
 0
Výrobné postupy a návody

Spoločnosť ALLPCB je od roku  2015 tradičnou Čínskou technologickou spoločnosťou so 4 vlastnými výrobnými základňami zaoberajúcimi sa profesionálnym spracovaním širokého materiálov a  portfólia dosiek plošných spojov pre firemných, ale aj bežných malosériových zákazníkov, pre ktorých je elektronika koníčkom, no požadujú nekompromisnú kvalitu pre svoje projekty. Pre zaujímavosť od odoslania objednávky po expedíciu (v prípade prototypovej série 10 kusov PCB) neprebehne viac ako 24 hodín.

Virtuálna prehliadka spoločnosti

Ako to vyzerá v spoločnosti ALLPCB? Pozrite sa sami pomocou virtuálnej prehliadky - klikni.

Spoločnosť ALLPCB pružne zavádza vo svojich pobočkách  neustále inovácie do svojich výrobných procesov aby tak naplnila potreby svojich zákazníkov a samozrejme si udržala svoje miesto na trhu a konkurencie schopnosť v tomto yinamicky rastúcom odvetví. Popri tradičnej ponuke širokého spekra spracúvaných materiálov, ktoré sa používajú v elektronike na výrobu dosiek plošných spojov tu nájdeme aj materiály na báze hliníka. Spoločnosť je stabilným dodávateľom materiálov pre letectký priemysel, automotive, dátové centrá, všeobecný priemysel, energetiku, IoT, medicínske zariadenia, dopravu a zabezpečovaciu techniku. Tieto odvetvia zastreľuje jednotná kategória, ktorú ALLPCB označuje ako "Premium", nakoľko sú na ňu zvýšené nároky z pohľadu kvality, funčnosti, či nasadenia v rôznych klimatických a enviromentálnych podmienkach.

Ako vidíte, jedná sa o veľmi zaujímavú a najmä širokú ponuku, ktorou spoločnosť pokrýva viac než 160 štátov, s prevažne firemnou veľkoobjemovou klientelou, avšak nebráni sa ani malosériovej výrobe o čom vypovedá jej ponuka nižšie :

Výroba dosiek plošných spojov

Štandardne spoločnosť pokrýva potreby výroby dosiek plošných spojov svojich zákazníkov materiálmi ako sú FR4, CEM-1, Dosky na báze hliníka, Dosky s medeným jadrom,dosky pre vysokofrekvenčné použitie na báze špeciálnych materiálov, flefibilné dosky plošných spojov. Tieto dosky a výrobnky sú ponúkané vo vysokej kvalite a bez rozdielu či sa jedná o veľkú firemnú objednávku, či zákazníka s 10timi kusmi.

Stencil

Ďalšou a vítanou možnosťou je výroba šablóny- Stencil pre nanášanie spájkovacej pasty v prípade ručného či strojového osádzania SMT komponentov. Tú si môžete objednať v štandardnom prevedení - z rámom, alebo bez neho a v hrúbkach od 0.08mm až 0.13mm.

Prémiová doska plošných spojov, v čom je iná?

Operácia Štandardná PCB (1-6 vrstiev) Prémiové PCB (8-30 vrstiev, HDI)
Základový materiál FR-1, FR-2, FR-3, FR-4, CEM-1, CEM-3,  FR-4 (Tg130~150) Vysoko výkonný FR4 materiál v bez halogénovom prevedení s možnosťou výroby väčších rozmerov
Vŕtanie CNC vŕtanie CNC riadenie vŕtania a Laserové mikrovŕtanie
PTH Pokovovanie meďou s aplikáciou vodivého polyméroveho povlaku Pokovovanie meďou s aplikáciou grafénového povlaku v nanometrovej hrúbke
Galvanické pokovovenie Portálové pokovenie Portálové pokovenie a VCP kontinuálne vertikálne pokovovanie
Proces expozície Proces tlače obvodov
Proces expozície pomocou rozptylového svetla
Proces paralelnej expozície svetla
Proces paralelnej expozície svetla
Laserový expozičný proces LDI
Proces leptania Chemické leptanie Chemické leptanie
Laserové leptanie
Vákuové leptanie
Spájkovacia maska Proces priamej tlače
Proces vyvolávania expozície
Proces sieťotlače
Proces povrchovej úpravy
Proces vývoja expozície
Proces sieťotlače
Elektrostatické striekanie
Proces vákuovej tlače
Proces tlače s otvormi pre živicu a farbu
Sieťotlač (Silkscreen) Proces sieťotlače
Proces atramentovej tlače
Proces sieťotlače
HD atramentová tlač

 

Zákazkové osádzanie - PCBA

Samozrejmosťou v prípade výroby dosiek plošných spojov je aj ich osádzanie a finalizácia hotového výrobku, čo znamená, že po zaslatí podkladov pre výrobu dosky plošného spoja a pripojení zoznamu materiálu k objednávke dostanete hotový, otestovaný a funkčný výrobok, ktorý je pripravený pre ďalšie nasadenie. Spoločnosť spolupracuje s overenými dodávateľmi elektronických komponentov a disponuje aj vlastnými zásobami, aby sa predišlo neočakávaným výpadkom vo výrobnom procese.

Popri tradičnej výrobe dosiek plošných spojov spoločnosž poskytuje aj ďalšie zaujímavé služby ako:

  1. CNC frézovanie a obrábanie
  2. Injekčné vstrekovanie plastov na vstrekolise
  3. Ohýbanie plechov podľa dodaných podkladov

 

CNC frézovanie

Na vlne dnešnej doby a s rastúcimi potrebami zákazníkov spoločnosť zaviedla službu CNC frézovania ktorá využíva 3-osové frézovanie a 5-osové indexované frézovanie na rýchle rezanie pevných plastových a kovových blokov do finálnych dielov. Ďalej spoločnosť ponúka CNC sústruženie s nástrojmi kde kombinuje možnosti sústruženia aj frézovania na obrábanie dielov s valcovými prvkami z kovových tyčových materiálov. Mimochodom, na túto službu aktuálne spoločnosť ALLPCB poskytuje 30% zľavu. Portfólio opracovávaných materiálov je široké - od rôznych plastov, cez hliník, oceľ a meď.

Injekčné vstrekovanie plastov na vstrekolise

Elektrotechnická výroba často vyžaduje výrobu v podobe rôznych konštrukčných blokov - či už sú malé poprípade väčšie toto je voľba pre injekčné vstrekovanie plastov pomocou vstrekolisu. Či už sa jedná o drobnosť, alebo o zákazkový predný panel nejakého prístroja, či o štýlovú krabičku, napríklad pre vaše IoT zariadenie, je táto voľba najvhodnejšia z pohľadu rýchlosti výroby a aj koncovej ceny. Zaujímavosťou je, že si môžete objednať komplexnú službu a to aj vrátane potlače vášho výrobku popismi.

Ohýbanie plechov

Spoločnosť ponúka aj kovovýrobu v podobe služby presného ohýbania / tvarovania rôznych kovových materiálov a ich následnú dodatočnú povrchovú úpravu. Od jednoduchých tvarovaných konštrukčných dielov až po kompexné spracovanie napríklad zákazkových prístrojových skriniek, či väčších konštrukčných celkov. Samozrejmosťou je dodatočná povrchová úprava v podobe brúsenia, anodizovania, leštenia, či farebných nástrekov v odtieňoch RAL.

Takže čo vám bráni vyskúšať túto skvelú ponuku?

Využiť ponuku ALLPCB za 1USD



Páčil sa Vám článok? Pridajte k nemu hodnotenie, alebo podporte jeho autora.
 

       

Komentáre k článku

Zatiaľ nebol pridaný žiadny komentár k článku. Pridáte prvý? Berte prosím na vedomie, že za obsah komentára je zodpovedný užívateľ, nie prevádzkovateľ týchto stránok.
Pre komentovanie sa musíte prihlásiť.

Vaša reklama na tomto mieste

Vyhľadajte niečo na našom blogu

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo

PCBWay Promo

ourpcb Promo


Webwiki Button