Prihláste sa k svojmu účtu, pokiaľ ho máte. Alebo kliknite tu pokiaľ ho ešte nemáte a prajete si ho vytvoriť - je to jednoduché a získate mnoho výhod.

# 6½ místný multimetr Keithley 2000 # Občianska inzercia

pred mesiacom Laboratórna a meracia technika Bytča   2.3K zobrazení

0.0 hviezd

Lokalita: Bytča
Cena: 570 €

Prodám přesný stolní multimetr KEITHLEY 2000, který při zachování kompaktních rozměrů nabízí celkem 13 vestavěných funkcí:

  • měření stejnosměrného/střídavého napětí a proudu,
  • odporu (dvou a čtyřvodičově),
  • teploty,
  • frekvence, periody,
  • dB, dBm,
  • akustickou zkoušku průchodnosti (prozváněčka)
  • testování diod

Přístroj disponuje rozhraními RS-232 a GPIB pro propojení s počítačem (automatické měření, dlouhodobé logování apod.). Dále je možno jej rozšířit o 10-ti kanálovou přepínací kartu: link1 nebo link2.

Jedná se o rychlý moderní a stále prodávaný model s cenou přes 30 tis. Kč. Nabízený multimetr byl plně otestován a je 100% funkční. Úspěšně projde vnitřním self-testem, který zaručuje bezproblémovou funkci přístroje. Poslední kalibrace srpen 2018.

Prodávaný kus je na přiložených fotografiích označen červeným rámečkem. Ostatní zobrazené přístroje nejsou součástí aukce.

Na přístroj dávám záruku tři měsíce (běží od data doručení zásilky, platí při neporušených pečetích na krytu přístoje a nevztahuje se na chyby vzniklé přetížením přístoje nad rámec specifikací výrobce, mechanickým poškozením, polití kapalinou apod.).

Přístroj bude perfektně zabalen tak, aby se předešlo jeho poškození, a zásilka bude pojištěna na plnou prodejní cenu. Zasílám i na Slovensko (z České republiky jako prioritní cenný balík, platba v € prostřednictvím SEPA převodu).

Ďalšie detaily

Stav tovaru Použitý
Dostupné množstvo (ks) 1
Datasheet (.pdf, .docx, .rft) Stiahni, alebo otvor v novom okne
Spôsob doručenia:
Česká pošta
Po dohode
Spôsob platby:
Platba prevodom
So zaslatím do zahraničia Súhlasím
Záruka vrátenia platby 30 dní

 
Poznámka : Pokiaľ chcete pridať hodnotenie, musíte sa prihlásiť.

Webwiki Button